Casio släpper 4x-zoomkamera i fem färger

Nyheter 21 maj 2010

Som en start på sommaren passar Casio på att lansera digitalkameramodellen Exilim Zoom EX-Z350. Det handlar om en ultrakompakt kamera som erbjuds i hela fem färger, nämligen silver, svart, blått, rosa, och lila.

Casio Zoom Exilim EX-Z350

Bland specifikationerna noteras en CCD på 12,1 megapixlar, ett 4x optiskt zoomobjektiv på motsvarande 27-108 millimeter, och en 2,7-tums LCD-skärm med 230 400 bildpunkter.

Kamerans enkla läge (Easy Mode) är ett hjälpmedel för fotografen som vill slippa alla inställningar, och ansiktsigenkänningsfunktionen klarar att känna igen ansikten både när motivet är enskilda personer, och när det är grupper som fotograferas. Dessutom erbjuds 23 motivprogram, och i kombination med ett medföljande program kan du enkelt ladda upp filmade klipp till YouTube.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.