Canon uppdaterar pluginmodulen EOS Movie E1

Mjukvaror 22 apr 2011
Canon EOS 1D Mark IV
Canon EOS 1D Mark IV

Canon presenterade nyligen sin senaste uppdatering av pluginmodulen EOS Movie E1 för Apples videoredigeringsprogram Final Cut Pro. Modulen ska ge snabbare och enklare redigering av videosekvenser tagna med Canons EOS-kameror.

Bland modulens nyheter kan nämnas enklare import av EOS-videofiler, och överföring av filer från mappar utan att behöva spegla mappstrukturen på kameran. Den uppdaterade versionen ger en smidigare import från Canons kameramodeller EOS 7D, EOS 5D Mark II och EOS-1D Mark IV, och användarna kan importera sekvenser utan att THM-filen som genereras av kameran behövs.

Den första versionen av EOS Movie E1 för Final Cut Pro lanserades i februari 2010 för att underlätta konverteringen av videosekvenser tagna med Canons digitala systemkameror till Apples ProRes 422-codecen. Enligt Canon så klarar pluginmodulen att konvertera videosekvenserna med nästan dubbel hastighet jämfört med Apples standardkonvertering.

EOS Movie E1 1.2 för Final Cut Pro kan laddas ner gratis från den 25 april 2011, och nerladdningen sker från Canons hemsida.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.