CANON POWERSHOT SX620 HS MED 25X OPTISK ZOOM

Nyheter 12 maj 2016

Den senaste kompaktkameran från Canon erbjuder ett 25x zoomobjektiv på motsvarande 25-625 mm och en CMOS-sensor på 20,2 MP, och kan dela bilder via både NFC och WiFi

CanonPowerShotSX620HS-Wordpress

Canon PowerShot SX620 HS är en kompaktkamera utrustad med ett 25x zoomobjektiv på motsvarande 25-625 mm. Under skalet sitter det en CMOS-sensor på 20,2 megapixlar, samt en DIGIC 4+-processor.

Kameran klarar att spela in filmer i Full-HD-upplösning och, enligt Canon, klarar den via sin dynamiska bildstabilisering att ge visuell stabilitet i varje bildruta även vid kraftig zoom eller handhållen inspelning. Funktionen Story Highlights kombinerar foton och filmklipp och skapar på så sätt snapshots av semestern eller familjehögtiderna.

Med funktionen Kreativ bild ger PowerShot SX620 HS fotografierna ett konstnärligt uttryck via stilistiska effekter och filter, exempelvis Fisheyeeffekt och Miniatyreffekt – och skapar fem olika versioner av originalbilden vid tagningen.

För att ansluta dig till smarta enheter erbjuds dynamisk NFC, och du kan överföra bilder via Canon-appen Camera Connect, eller så kan du använda WiFi och lagra bilderna direkt via molntjänster, inklusive Canon Irista.

Canon PowerShot SC620 HS kommer att börja säljas i juni till ett cirkapris på 2 600 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.