CANON POWERSHOT SX530 HS GER 50X ZOOM

Nyheter 8 jan 2015

I september förra året lanserade Canon superzoomkameran SX520 HS, och nu är det dags för ersättaren SX530 HS att äntra scenen. Nykomlingen erbjuder bland annat ett bildstabiliserat 50x optiskt zoomobjektiv och WiFi- samt NFC-stöd

Canon PowerShot SX530 HS

PowerShot SX530 HS ersätter nu den tidigare modellen SX520 HS, och även denna gång handlar det om en superzoomkamera från Canon som är utrustad med ett bildstabiliserat 50x optiskt zoomobjektiv på motsvarande 24-1 200 mm. För kommunikation erbjuder den både WiFi och NFC vilket gör att användaren kan dela sina bilder trådlöst och fota via en smartphone eller surfplatta. Under skalet sitter en 16-megapixels CMOS-sensor, vilken samarbetar med en DIGIC 4+-bildprocessor. De båda sistnämnda enheterna skapar tillsammans HS-systemet som enligt Canon förbättrar kamerans prestanda i dåliga ljusförhållanden.

Vidare är kameran utrustad med en dedikerad videoknapp vilken gör att du kommer åt videoläget som gör det möjligt att filma i full-HD-upplösning (1080p).

Canon PowerShot SX530 HS

Dessutom styr en funktion med det engelska namnet Zoom Framing Assist objektivet så att det ska bli enkelt att identifiera huvudmotivet i bilden även om motivet rör på sig.

PowerShot SX530 HS kostar cirka 3 700 kronor, och har börjat säljas när du läser det här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.