Boblbee släpper expeditionsväskor med studioinsats

Fotoväskor 25 Nov 2011

Rullväskserien Double Decker från Svenska Boblbee utvecklades ursprungligen för yrkesdykare med hårda krav på att skydda och transportera livsviktig utrustning i tuffa miljöer.

Double Deckers har därefter under flera år använts av bland annat skidlandslag, dykare, forskare och äventyrsresenärer i extrema miljöer.

Nu utökas serien med varianter som erbjuder en studioinsats för professionella fotografer.

Boblbees gummilaminerade canvas – Super Tarp – är ett stryktåligt och rivsäkert material som tål snö, vatten, sand och damm. De större modellerna i serien har tre hjul med axlar och kullager i rostfritt stål och ska fungera lika bra på hotellobbyns marmorgolv som på ojämna grusvägar.

Namnet ”Double Decker” kommer av interiörens två våningar med ventilerande nät som tillåter organisation och överblick av innehållet. Det ska därför gå att packa dyr utrustning ihop med smutsiga arbetsstövlar och kvällssmokingen på ett säkert och organiserat sätt.

Double Decker Studios-serien kommer i olika storlekar; 40, 90 och130 liter, inklusive Media Box för övrig elektronisk utrustning.

Insatsen är uttagbar vilket gör att väskorna också kan användas till ”traditionellt” resande utan utrustning.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.