Billig kreativitet med Lensbaby Spark

Objektiv 4 okt 2012

Med det nya objektivet riktar sig Lensbaby till nybörjare och fotoentusiaster som vill få utlopp för sin kreativitet. Spark blir ett billigare alternativ till tidigare Lensbaby-modeller och kommer finnas tillgängligt för Nikons och Canons systemkameror.

Objektivet låter fotografen ta kreativa bilder där endast en liten, valfri, punkt är i fokus medan resten av bilden består av oskärpa. Det är ett manuellt objektiv där fotografen trycker på objektivet för att flytta fokus.

“Spark har sitt ursprung i Lensbabys roliga och kreativa rötter”, säger Craig Strong, Lensbaby Chief Creative Officer och grundare. “Vi skapade Spark för fotografer som vill gå utanför det förutsägbara och upptäcka en visuell spontanitet i sina bilder.”

Spark är ett lätt objektiv med 50mm brännvidd. Optiken har en fast bländare på f/5,6.

Objektivet kommer finnas färdigt för leverans under oktober månad till ett pris av ca 995:-.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.