BENRO LANSERAR MACH 3

Nyheter 27 aug 2015

Nu lanserar Benro en ny serie stativ i både kolfiber och aluminium. Serien heter Mach3 och nykomlingarna har cirkapriser som börjar på 1 400 kronor

BenroMach3-Wordpress

Målgruppen för den nya stativserien Mach3 är, enligt Benro, fotografer med höga krav på stativ. Kolfiber i nio lager gör stativen extremt vridstyva och starka utan att påverka vikten, men Mach3 finns även i aluminium.

Spindeln där benen är fästa är tillverkad i magnesium med en matt yta. Valet av material beror på att magnesium är 30 procent lättare än aluminium. Den blå låsningen för mittpelaren består av CNC-fräst aluminium vilken ska ge exakt låsning av mittpelaren. Mittpelaren har dessutom en gummidämpning för att minska risken att kameran skadas om du öppnar mittpelarens låsning utan att hålla i kameran.

På de mindre modellerna, upp till 2-serien, kan det ena benet användas som ett enbensstativ, och tillsammans med mittpelaren får du ett fullstort enbensstativ.

Med stativen medföljer dessutom en vadderad väska, en kort mittpelare, samt spikfötter.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.