Batteriblixt med styrning via dator

Nyheter 16 aug 2010
Ranger RX Quadra
Ranger RX Quadra

Nu kommer Elinchrom med en uppdatering av batteriblixten Ranger Quadra. Det nya namnet är Ranger RX Quadra och tillägget RX skvallrar om att blixten nu kan kommunicera med datorn via Skyport-USB-modulen. Det betyder att de flesta funktioner kan styras via programmet EL Skyport 3.0, samt att några nya möjligheter tillkommer som exempelvis styrning av blixtfördröjning.

Ranger RX Quadra har också fått en ny, kontrastrikare display som är mer lättavläst i exempelvis solsken. I övrigt är egenskaperna de samma som hos föregångaren. Med andra ord väger enheten 3 kilo och erbjuder 400W:s fjärrstyrt studioljus fördelat på två lamputtag.

Elinchrom Ranger Rx Quadra Pro Set med 2x S-huvud

kostar 17 487 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.