Asymmetrisk softbox från Profoto

Kringutrustning 20 Nov 2011

Profoto har lanserat en ny asymmetrisk softbox, och till skillnad från vanliga softboxar är själva ljuskällan inte placerad i mitten, utan istället vid den övre tredjedelen. Det skapar en snygg differens i ljuset och är enligt tillverkaren perfekt för helpersons- och modebilder där det är viktigt med mer belysning på motivets ansikte. De asymmetriska softboxarna kan användas ihop med alla Profotos blixthuvuden och lampor. Softboxen har dessutom ett likadant snabbfäste som alla andra softboxar från Profoto och det finns även en inbyggd motvikt som gör enheten stabil vid vertikalt användande.

Softboxen finns i två storlekar; 45 x 110 cm, respektive 70 x 150 cm. Mer information finns på www.profoto.com.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.