ANSÖK OM SCANDINAVIAN PHOTOS STIPENDIER FÖR FOTO- OCH FILMENTUSIASTER

Aktuellt 27 Nov 2015

Nu öppnar ansökningsperioden för Scandinavian Photo Stipendiet 2016 där 100 000 kr ska fördelas på fyra foto- och filmprojekt

ScandinavianPhotoStipendiet-Wordpress

– Vi delar för femte året i rad ut våra stipendier till foto- och filmentusiaster. Ansökningsperioden har precis börjat och pågår fram till den 28 februari 2016, och vi har redan fått in flera ansökningar. Därefter tar ett omfattande men inspirerande arbete vid med att gå igenom alla ansökningar för att hitta de rätta stipendiaterna i respektive kategori, säger Maria Göransdotter Lindén, marknadschef på Scandinavian Photo.

Stipendiet instiftades 2012 i syfte att uppmuntra kreativitet inom foto och film, och att ge stipendiaterna möjligheten att ta sitt drömprojekt till nästa nivå. Stipendiet omfattar 100 000 kronor som fördelas på fyra projekt inom kategorierna Foto, Film, Expedition/äventyr/action, samt en öppen kategori

Hittills har 16 stipendiater tagit emot totalt 400 000 kr. 2015 kom det in över 600 ansökningar till stipendiet. Här kan du se 2015 års stipendiater.

Ansökan är öppen till och med den 28 februari 2016 och stipendiaterna utnämns under våren 2016.

Mer information och ansökningsformulär finns på www.fotostipendiet.se.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.