Allsidig kameraväska med plats för dator

Nyheter 8 jul 2010
Tamrac Evolution Messenger
Tamrac Evolution Messenger


Kameraväskan ska inte bara skydda och transportera kamerautrustningen. Man vill ha plats för dator, mobil och mängder av andra småprylar. Nu kommer Tamrac med en helt ny väska med flera smarta lösningar. Tamrac Evolution Messenger kan på ett ögonblick ställas om från kameraväska till t ex arbetsportfölj.

Kamerautrymmet, som rymmer systemkamera med objektiv monterat och 2-3 stycken extra objektiv, ligger i en löstagbar modul som enkelt kan lyftas ur och ge plats för annat material och utrustning. I ett separat, vadderat fack ryms en dator med en maximal storlek på 15,6 tum.

Det heltäckande väsklocket kan öppnas på två sätt, vilket gör utrustningen extra lättåtkomlig. På väskans front finns ett fack som håller ordning på lite mindre prylar, exempelvis en mobil.

Tamrac Evolution Messenger är kompatibel med Tamracs tillhehörssortiment M.A.S, där en rad påhängsväskor, objektivfodral m m finns som extra tillbehör.

Pris för Tamrac Evolution Messenger är ca 1 800 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.