Adobe släpper release-kandidater av Lightroom 3.2 och Camera Raw 6.2

Nyheter 14 aug 2010
Adobe

Nu har Adobe släppt releasekandidater av Lightroom 3.2 och Camera Raw 6.2, vilka går att ladda ner från Adobe Labs webbsida.

Uppdateringarna utökar råfilsupporten med ytterligare 12 kameramodeller, förbättrar linskorrigeringsfunktionen som introducerades i Lightroom 3 och Camera Raw 6.1, och utökar uppsättningen linskorrigeringsprofiler med över 50 stycken.

Ytterligare en nyhet I Lightroom 3.2 är att det numera är möjligt att inifrån programmet publicera bilder direkt till Facebook. Dessutom innehåller den nya versionen ett antal förbättringar och buggfixar.

Nya kameramodeller som stöds I Lightroom 3.2, respektive Camera Raw 6.2:
Panasonic DMC-FZ100
Panasonic DMC-FZ40 (FZ45)
Panasonic DMC-LX5
Pentax 645D
Samsung NX10
Samsung EX1
Sony A290
Sony A390
Sony Alpha NEX-3
Sony Alpha NEX-5

Dessutom förbättras färg- och brusprofilerna för följande kameror som använder sig av DNG-råfilsformatet: Casio Exilim EX-FH100 och Leica S2.

Adobe Lightroom 3.2 releasekandidat hämtar du här.

Adobe Camera Raw 6.2 releasekandidat hämtar du här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.