Adobe Elements 10 är här

Mjukvaror 29 sep 2011

Adobe Elements firar 10 år och samtidigt släpps version 10 av Adobe Photoshop Elements 10 och Adobe Premiera Elements 10. Elementsserien som är en nedbantad version av de stora programmen har i varje version fått allt fler funktioner från sina betydligt mer avancerade storebröder. Med förbättrade och utökade filmmöjligheter i dagens stillbildskameror har Adobe tagit fasta på detta och har i version 10 lagt tonvikten vid att underlätta för stillbildsfotografer att kunna redigera och utnyttja filmmöjligheterna på ett helt nytt och naturligt sätt.

Bland de nya funktionerna i Photoshop Elements hittar vi flera nya intelligenta verktyg som flera gånger kommer från CS5. Ett antal nya guider som bland annat steg för steg hjälper dig att fixa till skärpedjupet i dina bilder är ytterligare nyheter. Facebookanvändare kan nu också direkt i Elements.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

2 kommentarer

Karl Gaffron 16 okt 2011

Fick min Svenska version av Ps-elements & premier elements i början på veckan och har nu testat den parallellt med min CS4.
Som frilansande yrkesfotograf vill jag bara säga att ”snikpaketet” gott och väl räcker till för alla mina behov och att jag lagt planerna på en uppgradering till CS5 på hyllan, dom pengarna räckte till ett 50mm objektiv.
Till alla som har filmfunktion i sina kameror vill jag bara säga (KÖP), jättesmidigt att tex lägga upp en filmsnutt på Facebook,

Svara
Lennart Elg 28 okt 2011

Kunde köpa CS4 med studentrabatt – men den tiden är över – och kör även Elements9. Kan bara hålla med Karl, Elements fixar det mesta. Det jag skulle sakna mest utan CS4 är möjligheten att programmera makron, som jag använder flitigt. Så strategin blir att uppgradera Elements när tiden springer ifrån CS4, och hålla liv i CS4 som makroredigerare så länge den är användbar. De går ju att importera till Elements, så länge verktygen finns där också.

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.